Ski Austria – Kaprun

Hotel Toni 4* – transport individual

Cod oferta:
★★★★

Durata: 7 nopti
Masa: demipensiune

Plecare din: -
Destinatie: Kaprun

Puncte de interes:

570 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Hotelul Toni ofera camere spatioase, cu balcon; este inconjurat de peisajul montan spectaculos din Kaprun, langa statia autobuzului de schi. WiFi gratuit este oferit in intreaga proprietate.


Zona de spa de 450 m2 are o piscina interioara, cada cu hidromasaj, sauna, sezlong, o sala de fitness moderna si multe altele. In plus, la Hotel Toni sunt oferite diverse tratamente, masaje si multe altele.


In fiecare dimineata, oaspetii se pot bucura de un bogat mic dejun tip bufet. Seara, o varietate de bufeturi este servita in restaurant sau pe terasa cu vedere la ghetar. O selectie de bauturi nealcoolice este oferita gratuit pentru cina.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

- Kaprun
01/02/2020 – 08/02/2020
790 euro
- Kaprun
01/03/2020 – 08/03/2020
570 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

BRIEFING

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter