Ski Austria – Innsbruck

Hotel Alpinpark 4* – transport individual

Cod oferta:
★★★★

Durata: 7 nopti
Masa: demipensiune

Plecare din: -
Destinatie: Innsbruck

Puncte de interes:

466 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Hotelul Alpinpark este situat intr-o zona linistita, aproape de centrul orasului Innsbruck. Acest hotel de 4 stele ofera camere traditionale si confortabile, un bar si o parcare subterana.


Oaspetii se pot bucura de preparate din bucataria tiroleza consistente, in restaurantul traditional al hotelului.


Zona de spa cu sauna si sala de relaxare este locul ideal pentru relaxare dupa o zi petrecuta in Innsbruck sau in muntii tirolezi. Din noiembrie pana in aprilie, oaspetii au la dispozitie o cada cu hidromasaj.


Centrul orasului Innsbruck se afla la numai 10 minute de mers cu masina, tramvaiul sau autobuzul de Hotelul Alpinpark. Inconjurata de munti frumosi, aceasta metropola alpina ofera multe atractii si o gama larga de activitati culturale.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

- Innsbruck
01/02/2020 – 08/02/2020
466 euro
- Innsbruck
01/03/2020 – 08/03/2020
466 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

BRIEFING

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter