Sejur combinat Paste 2020 – Kuala Lumpur si Bali

Hotel Bnb Style Seminyak 3* – transport din Bucuresti

Cod oferta:
★★★

Durata: 10 nopti
Masa: mic dejun

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Kuala Lumpur si Bali

Puncte de interes:

1136 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Hotelul bnb Style Seminyak este o proprietate minimalistă și confortabilă situată în localitatea Seminyak, la 1,3 km de plajă. Oferă o recepție cu program nonstop și acces gratuit la conexiunea WiFi în toate zonele.

Camerele curate, cu aer condiționat au podea cu parchet, TV cu ecran plat prin cablu, seif personal și zonă de relaxare. Baia privată este dotată cu duş, prosoape şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeții Hotelului bnb Style Seminyak pot face excursii de o zi, pot închiria biciclete și pot beneficia de un serviciu de transfer, toate oferite de biroul de turism. Pentru confortul oaspeților, proprietatea include, de asemenea, un bancomat și un depozit de bagaje gratuit. Printre facilitățile oferite se numără servicii de spălătorie, de curățătorie chimică și de menaj zilnic.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Kuala Lumpur si Bali
16/04/2020 – 27/04/2020
1136 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter