Oferta Speciala – Republica Dominicana – Punta Cana – Grand Bahia Principe Turquesa 5*

zbor din Bruxelles

Cod oferta:
★★★★★

Durata: 7 nopti
Masa: all inclusive

Plecare din: Bruxelles
Destinatie: Punta Cana

Puncte de interes:

1005 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Bahia Principe Grand Turquesa - All Inclusive din Punta Cana are un parc acvatic, un restaurant și o piscină în aer liber. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un cazino şi programe de divertisment de noapte.

Suitele sunt complet utilate şi au aer condiționat, balcon şi terasă. Facilitățile includ TV prin cablu, seif şi minibar. Unele unități de cazare au şi cadă cu hidromasaj. Băile au dotări complete, fiind prevăzute cu o cadă şi articole de toaletă gratuite.

Bahia Principe Grand Turquesa - All Inclusive are un teren de tenis și centru de fitness. Printre alte facilităţi, proprietatea are şi o sală de jocuri. La complex şi împrejurimi sunt disponibile diverse activităţi, printre care ciclism, scufundări şi windsurfing. De asemenea, proprietatea asigură WiFi gratuit, dar şi parcare gratuită.

Hotelul se află la 24,2 km de Clubul de golf La Cana, la 25 km de lagunele cu apă dulce şi la 26,1 km de portul de agrement Cap Cana. Aeroportul Internaţional Punta Cana este la 25 de minute de mers cu maşina de proprietate.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bruxelles Punta Cana
03/12/2020 – 10/12/2020
1005 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

Excursii optionale

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter