Oferta Speciala – Mexic – Cancun

Grand Riviera Princess All SUites And Spa 5* – zbor din Madrid

Cod oferta:
★★★★★

Durata: 7 nopti
Masa: all inclusive

Plecare din:
Destinatie: Cancun

Puncte de interes:
Bucuresti

1095 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Situat pe frumoasa Rivieră Maya, acest complex de 5 stele este la 9 km de centrul oraşului Playa del Carmen. Complexul aflat la malul mării oferă 12 piscine, unele cu căzi cu hidromasaj, precum şi suite spaţioase cu balcon privat.

Oaspeţii complexului Grand Riviera Princess-All Inclusive se pot relaxa în centrul spa Princess, care asigură tratamente pentru corp şi păr. Oaspeţii activi au la dispoziţie un centru de fitness ultramodern, precum şi 6 terenuri de tenis şi 2 terenuri de paddle.

Cu 2 restaurante internaţionale principale tip bufet şi 7 restaurante à la carte în cadrul proprietăţii, oaspeţii complexului Grand Riviera Princess se pot bucura de o varietate de preparate, de la specialităţi elveţiene la La Fondue până la preparate asiatice la Miso. Cele 9 baruri, printre care barul Tequila de lângă piscină, oferă cocktailuri şi bere în întreaga proprietate. Există şi un sports bar deschis nonstop.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Madrid Cancun
20/10/2019 –
1095 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter