Oferta Speciala – Mexic

Cancun – Gr Caribe By Solaris 4* – zbor din Madrid

Cod oferta:
★★★★

Durata: 7 nopti
Masa: all inclusive

Plecare din: Madrid
Destinatie: Cancun

Puncte de interes:

1190 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Având arhitectură mediteraneană, acest complex de lux este la 15 minute cu maşina de aeroportul oraşului Cancún. Oferă căzi cu hidromasaj cu vedere la ocean şi acces la o plajă privată, iar camerele spaţioase au vedere şi TV cu ecran plat de 32 inch.

Camerele complexului GR Caribe Deluxe All Inclusive au iPod docking station şi TV prin satelit. Fiecare este dotată cu minibar, facilităţi pentru prepararea de cafea şi DVD player.

Complexul asigură numeroase opţiuni de luat masa. Acestea includ produse de patiserie franceze în Plaza Socorrito, cu muzică live şi povestiri. Sunt disponibile preparate italiene, asiatice şi mexicane, iar Café Solaris oferă un mic dejun tip bufet.

GR Caribe Deluxe All Inclusive asigură o sală de fitness bine echipată şi minigolf. Oaspeţii pot utiliza centrul de afaceri pentru un plus de confort.

Centrul oraşului Cancún este la 20 de minute de complex. GR Caribe Deluxe All Inclusive este la 15 minute de centrele comerciale principale.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Madrid Cancun
20/10/2019 – 27/10/2019
1190 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter