Oferta Speciala – Mauritius

Hotel Hilton Mauritius Resort & Spa 5* – zbor din Bucuresti

Cod oferta:
★★★★★

Durata: 7 nopti
Masa: demipensiune

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Mauritius

Puncte de interes:

1615 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Acest luxos hotel de 5 stele Hilton beneficiază de o locaţie la malul mării, la 4 km de Flic en Flac. Acesta oferă şcoală de scufundări, 3 restaurante şi o piscină în stil lagună.

Camerele de la Hilton Mauritius Resort & Spa sunt extrem de spaţioase şi fiecare are o baie luxoasă din marmură şi o terasă mare cu vedere la grădini sau la Oceanul Indian.

Opţiunile restaurantului Hilton Mauritius includ mese pe plajă, fructe de mare proaspete şi specialităţi thailandeze. Barul Vista serveşte rom local şi se bucură de vedere la asfinţit.

Printre facilităţile spa de la Hilton Mauritius se numără masaje şi o saună relaxantă. Facilităţile de recreere includ terenuri de tenis, un centru de sporturi nautice şi un teren de golf.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Mauritius
01/04/2020 – 09/04/2020
1615 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter