Oferta Speciala – Mauritius

Aanari Hotel And Spa 3* – zbor din Bucuresti

Cod oferta:
★★★

Durata: 7 nopti
Masa: all inclusive

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Mauritius

Puncte de interes:

1295 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Acest hotel fermecător, situat la 60 de metri de o plajă frumoasă din Flic En Flac, oferă un centru spa cu 2 căzi cu hidromasaj, o baie de aburi, masaje și o piscină în aer liber.

Inspirate de tradiţiile din Mauritius, camerele Hotelului Aanari sunt decorate în culori calde şi au mobilier elegant din lemn. Toate au TV cu ecran plat, minibar şi baie privată cu articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon.

După micul dejun savurat în aer liber, admirând oceanul, oaspeţii pot gusta preparate rafinate din bucătăria chinezească la restaurantul Mei Yan, renumit pentru raţa Peking şi specialităţile din fructe de mare. Barul Colonial serveşte o varietate de băuturi.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Mauritius
01/04/2020 – 09/04/2020
1295 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter