Oferta Speciala – Japonia – Tokyo

Hotel Famy Inn Kinshicho 3* – zbor din Bucuresti

Cod oferta:
★★★

Durata: 7 nopti
Masa: mic dejun

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Tokyo

Puncte de interes:

1130 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Famy Inn Kinshicho este situat în inima principalelor obiective turistice, restaurante și districte de afaceri din Tokyo. De aici, oaspeții se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraș plin de viață are de oferit. Vizitatorii de la hotel se pot delecta prin turul atracțiilor orașului: Gara Kinshicho, Arca Kit, Tokyo Sky Tree & Ryougoku Sumo Hall și la doar o stație de metrou, precum și Akihabara Electric Town , Ueno și Asakusa.

Famy Inn Kinshicho își propune să vă ofere un sejur confortabil cu facilități standard, cum ar fi servicii de spălătorie / curățătorie chimică, un restaurant și un lift pentru a vă asigura oaspeții cel mai mare confort. Această proprietate oferă toate facilitățile necesare pentru un sejur cald și plăcut, cum ar fi camere pentru nefumători, camere pentru fumători, uscător de păr, aer condiționat, frigider și baie comună.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Tokyo
02/09/2019 – 10/09/2019
1130 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter