Oferta Speciala Grecia Thassos

Hotel Maranton 4* - 7 nopti - transport individual

Cod oferta:
★★★★

Durata: 7 nopti
Masa: mic dejun

Plecare din: -
Destinatie: Thassos

Puncte de interes:

195 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Hotelul de 4 stele Maranton Beach este situat chiar pe plajă în satul Koinira, într-un cadru liniștit înconjurat de vegetație luxuriantă. Oferă o piscină cu formă neregulată, un bar la piscină şi unităţi de cazare spaţioase, cu vedere la Marea Traciei. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit.

Fiecare unitate de cazare de la Maranton Beach este dotată cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar și seif. Baia privată include articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr. Toate unităţile de cazare se deschid spre un balcon.

Barul de la piscină serveşte băuturi revigorante, pe care oaspeţii le pot savura pe terasa mobilată ce înconjoară piscina. Există, de asemenea, un restaurant și un café-bar.

Facilitățile hotelului includ o saună și o sală de sport. Copiii au la dispoziţie o piscină puțin adâncă şi un loc de joacă. La proprietate se organizează periodic nopți grecești cu muzică live.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

- Thassos
05/08/2020 – 12/08/2020
245 euro
- Thassos
27/08/2020 – 03/09/2020
220 euro
- Thassos
07/09/2020 – 14/09/2020
195 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter