Oferta Speciala – Egipt – Hurghada

Hotel Pharaoh Azur Resort 5* - zbor din Bucuresti

Cod oferta:
★★★★★

Durata: 7 nopti
Masa: all inclusive

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Hurghada

Puncte de interes:

451 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Acest complex de 5 stele se află în Hurghada şi oferă o plajă privată cu nisip, cu facilităţi excelente de scufundări. De asemenea, pune la dispoziţia oaspeţilor o piscină interioară şi una în aer liber, precum şi un centru de fitness.

Înconjurat de verdeaţă, Pharaoh Azur Resort are unităţi de cazare cu aer condiţionat şi balcon sau patio privat. Toate unităţile de cazare oferă vedere la mare sau grădini, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Proprietatea pune la dispoziţie 4 localuri care servesc preparate din bucătăriile internaţională, asiatică, orientală şi italiană. Există şi un bar unde oaspeţii pot savura cocktailuri şi gustări.

Complexul are un club de sănătate complet echipat, cu saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj, sală de fitness şi tratamente de masaj. Sauna, baia de aburi şi masajele sunt disponibile la un cost suplimentar.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Hurghada
18/05/2019 – 25/05/2019
451 euro
Bucuresti Hurghada
01/06/2019 – 08/06/2019
464 euro
Bucuresti Hurghada
22/06/2019 – 29/06/2019
489 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter