Oferta Speciala – Bulgaria – Albena

Hotel Kompas 3* – transport la cerere

Cod oferta:
★★★

Durata: 7 nopti
Masa: all inclusive

Plecare din: -
Destinatie: Albena

Puncte de interes:

215 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Hotelul Kompas oferă o piscină în aer liber şi este situat într-o zonă liniştită şi plină de verdeaţă din Albena, la 650 de metri de plajă. Hotelul asigură servicii all inclusive şi oferă concept dine around. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Tariful camerei include 2 şezlonguri şi 1 umbrelă de soare.

Oaspeţii se pot bucura de diverse preparate culinare în restaurantul proprietăţii, precum şi de grătare speciale şi de seri cu meniuri tematice. Snack barul serveşte salate şi fructe proaspete. Barul din hol şi barul de la piscină oferă diverse băuturi răcoritoare.

Toate unităţile de cazare ale hotelului au aer condiţionat, TV prin cablu, birou şi balcon. Băile private sunt dotate cu duş. Frigiderul şi seiful pot fi închiriate la un cost suplimentar.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

- Albena
06/09/2020 – 13/09/2020
215 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

Excursii optionale

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter