Oferta Speciala Africa de Sud Cape Town – Hotel The Table Bay 5*

7 nopti – zbor din Bucuresti

Cod oferta:
★★★★★

Durata: 7 nopti
Masa: mic dejun

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Cape Town

Puncte de interes:

1734 euro

* toate taxele incluse

HARTA

The Table Bay este un hotel luxos de 5 stele situat pe faleza Victoria & Albert din Cape Town. Oferă vedere frumoasă la portul plin de viaţă la Muntele Table şi la Oceanul Atlantic. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină şi un centru spa.

Toate camerele includ aer condiţionat, minibar, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. Baia privată este dotată cu duş, cadă şi articole de toaletă gratuite.

Bucuraţi-vă de mâncăruri gourmet de inspiraţie locală şi pregătite cu ingrediente din zonă la braseria Camissa. Atlantic Grill serveşte zilnic micul dejun, iar după-amiaza este disponibil high tea.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Cape Town
08/12/2020 – 16/12/2020
1734 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

Excursii optionale

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter