City break Stockholm

Hotel Silken Torre Garden 3* – zbor din Bucuresti

Cod oferta:
★★★

Durata: 3 nopti
Masa: fara masa

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Stockholm

Puncte de interes:

175 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Hotelul Silken Torre Garden oferă unităţi de cazare moderne şi spaţioase cu WiFi gratuit. Proprietatea este situată la numai 5 km de centrul oraşului Madrid și la 10 minute de mers cu maşina de aeroport.

Camerele hotelului Torre Garden oferă zonă de relaxare separată și vedere. Acestea sunt decorate simplu şi au aer condiționat și TV prin satelit.

Puteţi ajunge cu uşurinţă în centrul orașului cu autobuzul sau cu metroul. Centrul de expoziţii IFEMA se află la 15 minute de mers cu mașina.

Restaurantul La Torre serveşte în fiecare zi un bufet de mic dejun. Localul cu autoservire şi bar al hotelului Torre Garden este deschis între orele 08:00 - 23:00 şi serveşte băuturi și gustări.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Madrid
07/02/2019 – 10/02/2019
175 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter