City break Stockholm

Hotel Clarion Stockholm 4* – zbor din Bucuresti

Cod oferta:
★★★★

Durata: 3 nopti
Masa: mic dejun

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Stockholm

Puncte de interes:

253 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Situat în cartierul elegant Södermalm din Stockholm, la numai câțiva metri de stația de metrou Skanstull, acest hotel de designer oferă preparate culinare rafinate și vedere superbă.

Camerele spațioase de la Clarion Hotel Stockholm sunt prevăzute cu aer condiționat, TV prin cablu și WiFi gratuit. Unele includ de asemenea halate de baie și papuci, precum și un ziar gratuit în timpul săptămânii.

Restaurantul Eatery Social de la proprietate servește mâncăruri inspirate de bucătăria Americii de Sud și Centrale. Barul, a cărui specialitate este Margarita clasică, oferă de asemenea o gamă largă de cocktailuri și sortimente de bere și vin. În timpul lunilor calde de vară, oaspeții pot savura un aperitiv pe terasa în aer liber.

Centrul spa Elements are piscină, saună și o terasă cu bar. Aici se pot rezerva tratamente spa. Oaspeţii cazați la Clarion beneficiază de acces cu preț redus la centrul spa.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Stockholm
08/03/2019 – 11/03/2019
253 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter