City Break Praga

Hotel General 5* – zbor din Bucuresti

Cod oferta:
★★★★★

Durata: 3 nopti
Masa: mic dejun

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Praga

Puncte de interes:

270 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Acest hotel exclusivist de 5 stele este găzduit de o clădire care datează din anul 1890. Hotelul General este amplasat pe coasta orașului Praga și oferă băutură de bun venit, restaurant și bar de vinuri. În toate zonele proprietății există WiFi gratuit și internet prin cablu.

În fiecare dimineață, restaurantul elegant oferă mic dejun complet între orele 07:00-11:00. După o zi lungă vă puteți relaxa la barul de vinuri elegant din cramă, care oferă bere cehă și o selecție rafinată de vinuri.

Hotelul General oferă camere elegante, cu aer condiţionat, TV prin satelit, birou şi halate. Camerele sunt decorate cu elemente din istoria militară a lumii.

Oaspeții pot beneficia de facilități de saună și parcare păzită, ambele fiind disponibile la un cost suplimentar.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Praga
04/11/2019 – 07/11/2019
270 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter