TITLE

DESCRIPTION

Cod oferta:
★★★

Durata: 4 nopti
Masa: fara masa

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Porto

Puncte de interes:

320 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Monte Carlo Love Porto se află în cartierul Bonfim din Porto, la 800 de metri de piața Bolhao. Oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Camerele includ TV cu ecran plat și canale prin cablu. Anumite camere au terasă sau balcon. Fiecare cameră oferă baie privată. Pentru confortul dumneavoastră, aveţi la dispoziţie articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

La proprietate există recepție deschisă nonstop, servicii de curățătorie chimică și salon de coafură.

Pensiunea oferă serviciu de închirieri de maşini şi biciclete. Coliseu do Porto se află la 800 de metri de Monte Carlo Love Porto, iar râul Duero este la 1,4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Porto, situat la 11 km de proprietate.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Porto
04/11/2019 – 08/11/2019
240 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter