City Break – Londra

Hotel The Pembury 3* – zbor din Bucuresti

Cod oferta:
★★★

Durata: 3 nopti
Masa: fara masa

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Londra

Puncte de interes:

160 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Vizavi de Finsbury Park, la mai puțin de 500 de metri de Gara Finsbury Park și la 15 minute pe jos de Stadionul The Emirates, sediul F.C. Arsenal, acest hotel oferă camere cu baie privată și WiFi gratuit de mare viteză.

Toate camerele sunt dotate cu TV, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, uscător de păr și baie privată. Oaspeții au la dispoziție o parcare mare, securizată.

Hotelul cuprinde și o zonă de lounge confortabilă, în care oaspeții pot să se relaxeze sau să lucreze. În zona de luat masa, prevăzută cu podea din lemn, se servește în fiecare zi un mic dejun continental ușor.

Stația de metrou Finsbury Park se află pe liniile Victoria și Piccadilly, la doar 2 stații de Gara Kings Cross. Lângă hotel există o stație de unde se poate ajunge frecvent cu autobuzul la Leicester Square în aproximativ 20 de minute.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Londra
05/11/2019 – 08/11/2019
160 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter