City break Dublin

Hotel Harrington Hall 4* – zbor din Bucuresti

Cod oferta:
★★★★

Durata: 3 nopti
Masa: mic dejun

Plecare din: Bucuresti
Destinatie: Dublin

Puncte de interes:

268 euro

* toate taxele incluse

HARTA

Harrington Hall este o casă georgiană, situată la doar 10 minute de mers pe jos de strada comercială Grafton și la doar 300 de metri de St Stephen’s Green. Oaspeții beneficiază gratuit de acces Wi-Fi şi parcare.

Un mic dejun irlandez, precum şi omlete, clătite și preparate din peşte sunt servite în sala de mese spaţioasă. Zona de lounge de la Harrington Hall are tavan înalt, cu ornamente şi ferestre mari.

Fiecare cameră spaţioasă este decorată elegant, oferind TV şi facilităţi de ceai şi cafea.

În apropiere se pot găsi cluburi şi baruri pline de viață, în timp ce la istoricul Trinity College se poate ajunge după o plimbare de 10 minute. Temple Bar şi Castelul din Dublin sunt ambele la 15 minute de mers pe jos. Guinness Storehouse se află la 2 km de proprietate.

OPINIA NOASTRA

GALERIE

PLECARE DIN

Destinations

Perioda

Pret

Bucuresti Dublin
04/03/2019 – 07/03/2019
268 euro

PRETUL INCLUDE

PRETUL NU INCLUDE

EXCURSII OPTIONALE

NOTA

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene.
Oz Travel poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter