ui-datepicker-title

Destinatii

5 - REZULTATE INFIINTAT

The Journey Phuket se află la aproximativ 2 km de Bangla Road, populară pentru viața de noapte și la 23 km de Aeroportul Internaţional Phuket. Hotelul se află la 5 minute de condus față de plaja Patong.

1 2 3 55

Complexul Lamai Apartment este situat în centrul oraşului Patong, la 300 de metri de Muntele Patong şi la 800 de metri de plajă. Camerele dispun de o conexiune gratuită de internet Wi-Fi, DVD playere şi balcoane private.

1 2 3 55

MAI HOUSE Patong Hill se află pe dealul cu acces către Patong și oferă unități de cazare moderne, piscină în aer liber și WiFi gratuit în zonele publice. Proprietatea pune la dispoziție piscină numai pentru adulți și club pentru copii. Plaja Patong este la 2,2 km.

1 2 3 55

Patong Heritage este amplasat la o plimbare de 5 minute de plaja Patong, oferind camere elegante și luxoase, cu facilități moderne. Hotelul are piscină în aer liber și restaurant. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la Wi-Fi în întreaga reședință.

1 2 3 55

Hotelul Patong Max Value se află în Patong Beach și oferă camere cu aer condiționat și TV cu ecran plat și canale prin cablu. WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Piața de noapte Banzaan se află la 900 de metri.

1 2 3 55
1 2 3 55

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter