ui-datepicker-title

Destinatii

43 - REZULTATE INFIINTAT

Hotelul Caesar Palace and Aqua Park se află în Hurghada, în regiunea Mării Roșii, la 3,2 km de coastă. Oferă spa și centru de fitness. Oaspeţii au la dispoziţie un bar şi se pot distra la parcul acvatic.

1 2 3 47

Situat pe o plajă privată cu nisip, acest complex all inclusive oferă camere cu aer condiţionat şi balcon cu vedere la zona amenajată a piscinei sau la Marea Roşie. Complexul are 4 restaurante şi 6 baruri.

1 2 3 47

Situat în centrul orașului, într-o clădire din anii 1930 renovată, acest hotel de tip boutique are o mică piscină sezonieră și oferă camere elegante, cu aer condiționat, la câțiva pași de Teatrul Național. Stația de metrou Omonoia este la o plimbare de 10 minute.

1 2 3 47

Hotelul Delphi Art se află în inima Atenei, vizavi de Teatrul Naţional şi de Biserica Sf. Constantin. Este găzduit într-o clădire neoclasică din anii 1930. Acesta are un restaurant care serveşte mese la cerere, un bar şi oferă acces gratuit la internet WiFi.

1 2 3 47

Novotel Athens este situat în centrul orașului, la 5 minute de mers pe jos de cea mai apropiată stație de metrou. Hotelul oferă camere elegante, o piscină pe acoperiș și un bar-restaurant cu vedere impresionantă la Acropole.

1 2 3 47

Hotelul elegant Hilton Barcelona are un hol impresionant şi oferă WiFi gratuit, acces la o sală de gimnastică deschisă nonstop și camere cu TV cu plasmă şi vedere la oraș. Hotelul se află la 15 minute de mers pe jos de stadionul Camp Nou al echipei FC Barcelona.

1 2 3 47

Situat la 10 minute de mers pe jos de plaja Bogatell din districtul 22@, Ilunion Barcelona este un hotel modern cu o piscină pe acoperiş, o terasă la soare şi o sală de sport cu vedere uimitoare la oraş şi la mare. Centrul de conferinţe CCIB este la 2 km. Conexiunea WiFi este gratuită.

1 2 3 47

NH Barcelona La Maquinista este situat ideal, lângă centrul comercial La Maquinista, în cartierul Sant Andreu din Barcelona. În Piaţa Catalunya se ajunge cu metroul în doar 15 minute.

1 2 3 47

Acest hotel unde familiile sunt binevenite, situat în cartierul Lichtenberg din Berlin, la doar 30 de minute de mers cu mașina de Alexanderplatz are un centru de bowling cu 8 piste.

1 2 3 47
1 2 3 47

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter