ui-datepicker-title

Destinatii

10 - REZULTATE INFIINTAT

Având ca fundal celebrele stânci din Ao Nang, Complexul Cliff View oferă bungalouri în stil thailandez, înconjurate de o vegetație tropicală. Complexul oferă un serviciu de transfer gratuit către plaja din Ao Nang, din oră în oră, precum și o piscină în aer liber.

1 2 3 4

Bali Kuta Resort se află la mai puțin de 15 minute de mers pe jos de plaja Kuta, oferind un serviciu de transfer planificat. Hotelul pune la dispoziție WiFi gratuit și o piscină cu formă originală în aer liber, prevăzută cu șezlonguri și amenajată în mijlocul unor grădini tropicale.

1 2 3 4

Aflat în staţiunea exclusivistă Nusa Dua, hotelul Bali Nusa Dua este amenajat modern, cu elemente din lemn. Hotelul oferă o piscină în aer liber, un centru de wellness şi spa şi un centru de fitness. De asemenea, asigură acces gratuit la internet WiFi şi o zonă cu parcare gratuită. Oaspeţii hotelului au acces direct la Centrul de Convenţii Bali Nusa Dua.

1 2 3 4

Hotelul bnb Style Seminyak este o proprietate minimalistă și confortabilă situată în localitatea Seminyak, la 1,3 km de plajă. Oferă o recepție cu program nonstop și acces gratuit la conexiunea WiFi în toate zonele.

1 2 3 4

Hotelul HARRIS Seminyak se află la 5 minute de mers pe jos de plaja Dhyana Pura și oferă decor luminos, o piscină în aer liber, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate.

1 2 3 4

Situat la 10 minute de mers pe jos de plaja din Seminyak, Hotelul The Haven Bali Seminyak oferă unități de cazare cu televizor cu ecran plat și Wi-Fi gratuit. Acest hotel elegant are o piscină și 2 localuri culinare.

1 2 3 4

Situat în golful privat Pai Plong, complexul Centara Grand Beach oferă opţiuni de luat masa pe malul mării, 2 piscine în aer liber şi un centru spa. Camerele au balcon privat cu vedere la grădină sau la ocean.

1 2 3 4

Centra by Centara Phu Pano Krabi se află la 5 minute de mers pe jos de plaja Ao Nang şi oferă camere confortabile, cu balcon și WiFi gratuit. Acest complex cu facilităţi pentru copii are 2 piscine, inclusiv una pentru copii.

1 2 3 4

Proprietatea iCheck inn Ao Nang Krabi pune la dispoziție camere confortabile, cu aer condiționat și balcon privat. Situată la 5 minute de mers cu mașina de plaja Ao Nang, proprietatea oferă piscină în aer liber și WiFi gratuit în toate zonele. Facilitățile oferite de proprietate includ recepție deschisă nonstop.

1 2 3 4
1 2 3 4

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter