ui-datepicker-title

Destinatii

7 - REZULTATE INFIINTAT

AMC Royal Families & Couples Hotel este situat în Hurghada, chiar pe plajă. Acesta oferă o plajă privată şi o gamă largă de activităţi nautice, inclusiv scufundări şi snorkeling.

1 2 3

Această proprietate se află la 5 minute de mers cu maşina de plajă. Royal Lagoons Resort, de 5 stele, situat ideal, pe promenada centrală a staţiunii Hurghada şi la 3 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Hurghada pune la dispoziție 3 restaurante, 3 baruri şi o piscină în aer liber.

1 2 3

Situat în Hurghada, în regiunea Mării Roșii, la 15 km de noul port de agrement, Titanic Palace are piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului și vedere la piscină. Proprietatea include şi un parc acvatic, iar oaspeţii au la dispoziţie un bar. Oaspeții beneficiază parcare privată gratuită.

1 2 3

Acest complex de 4 stele, cu vedere la faimoasa insulă Giftun, are o plajă privată și un port de agrement la Marea Roșie. Piscina în aer liber este amenajată în grădinile înflorite.

1 2 3

Situat pe țărmul estic al Golfului Tokyo și la doar 20 de minute cu trenul de la Gara Tokyo, Hilton Tokyo Bay este hotelul oficial al parcului tematic Tokyo Disney Resort. Oferind camere spațioase, cu vedere la ocean sau la Disney Resort, hotelul cuprinde 5 restaurante și piscine interioare și în aer liber.

1 2 3

Hotelul se afla in centrul orasului Tokyo, langa gara Ikebukuro. Hotelul are centru spa, acces gratuit la internet. Camerele cu aer conditionat oferta vedere panoramica asupra orasului.

1 2 3

Hotelul bnb Style Seminyak este o proprietate minimalistă și confortabilă situată în localitatea Seminyak, la 1,3 km de plajă. Oferă o recepție cu program nonstop și acces gratuit la conexiunea WiFi în toate zonele.

1 2 3
1 2 3

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter