ui-datepicker-title

Destinatii

5 - REZULTATE INFIINTAT

Situat pe plaja din Pattaya North, Best Bella Pattaya oferă camere spațioase, cu balcoane private și chicinete. Acesta are un serviciu de 24 de ore tuk tuk, un centru de fitness și o piscină mare în aer liber. WiFi este gratuit în întregul hotel. Camerele confortabile oferă un decor pastel calmant și oferă toate facilitățile moderne.

Complexul Centara Pattaya este situat în centrul oraşului Pattaya, la 15 minute de mers pe jos de plaja din Pattaya. Se află la 15 minute de mers cu maşina de Central Shopping Mall, iar oaspeţii au la dispoziţie un serviciu de transfer gratuit la centrul comercial. Complexul are o piscină în aer liber şi un centru de fitness.

Situat la câțiva pași de complexul comercial Avenue din Pattaya Central, Centra de Centara Avenue Hotel Pattaya este un hotel de 4 stele, care oferă o serie de facilități.

Situat în Pattaya North, la o plimbare de 17 minute de Sanctuarul Adevărului, Golden Tulip Essential Pattaya oferă o piscină în aer liber, precum și acces gratuit la internet WiFi. La 3 km de la Tiffany Show și la 3.1 km de Healthland Spa and Massage, proprietatea are un centru de fitness și o grădină.

Situat în centrul orașului Pattaya și la 1 km de malul mării, Home Pattaya Hotel oferă camere cu balcoane și acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Camera cu aer condiționat are un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, un frigider și o baie privată cu duș cu apă caldă. Sunt oferite articole de toaletă gratuite.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter