OFERTE SPECIALE

Oferta Speciala Vara 2019 – Cipru – Larnaca – Flamingo Beach 3* – zbor din Bucuresti

Hotelulul Flamingo Beach se află vizavi de plaja renumită Makenzie, care a fost certificată cu Steag Albastru. Acesta este situat la numai 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Larnaca. Proprietatea are o piscină pe acoperiş, cu vedere panoramică la Marea Mediterană.

390

euro

Vezi Detalii

Oferta Speciala Vara 2019 – Cipru – Larnaca – Costantiana Beach 3* – zbor din Bucuresti

Costantiana Beach Hotel Apartments se află la numai câțiva pași de plaja de nisip Makenzy din Cipru şi are un snack bar cu vedere la Marea Mediterană. Proprietatea oferă acces gratuit la Wi-Fi în întreaga clădire și unităţi în sistem self-catering, cu vedere la mare sau la zona înconjurătoare.

340

euro

Vezi Detalii

Sejur combinat – Hong Kong si Bali – Hotel Mercure Bali Nusa Dua 4* – zbor din Bucuresti

Mercure Bali Nusa Dua oferă camere de nefumători, cu decor modern, un centru de fitness și o piscină în aer liber. Oaspeții beneficiază gratuit de acces la o conexiune WiFi şi de o parcare privată. Se oferă zilnic un serviciu de transfer cu program fix la plajă, iar oaspeții pot savura băuturi la barul de pe plajă.

1397

euro

Vezi Detalii

Sejur combinat – Hong Kong si Bali – Hotel Sense Sunset Seminyak 4* – zbor din Bucuresti

Hotelul Sense Sunset Seminyak oferă camere cu aer condiționat, decorate elegant. Hotelul are, de asemenea, o piscină în aer liber, un restaurant și o sală de gimnastică. Se asigură un serviciu de transfer gratuit, cu program fix în zona Seminyak.

1376

euro

Vezi Detalii

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter