Destinațiile


Spania

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Gran Hotel La Hacienda se află chiar lângă centrul orașului La Pineda, la 150 de metri de plajă. Acest complex modern pune la dispoziție centru spa, piscină în aer liber și terenuri de tenis, paddle tennis și fotbal.

Molinos Park oferă o piscină în aer liber şi o terasă pe acoperiş cu un bar şi o cadă cu hidromasaj, cu vedere la Costa Dorada. Toate camerele dotate cu aer condiţionat au un balcon mobilat, cu vedere la mare sau la munte.

Hotelul Gran Monterrey & Spa, înconjurat de 5 ha de grădini exotice, are piscine în aer liber şi vedere la Marea Mediterană. Camerele elegante de la Gran Hotel Monterrey & Spa au aer condiţionat, TV prin satelit şi acces gratuit la internet WiFi. Unele au balcon cu vedere la mare sau la grădină.

Hotelul Caprici Verd este situat la o plimbare de 2 minute de Plaja Santa Susanna, oferind piscină interioară și în aer liber. Acesta pune la dispoziție acces Wi-Fi gratuit, sală de gimnastică, cadă cu hidromasaj și restaurant tip bufet.

H Top Calella Palace & SPA oferă piscine interioare şi în aer liber, o cadă cu hidromasaj şi o terasă pe acoperiş. Acest hotel modern se află la 600 de metri de plaja din Calella, pe Costa Maresme din Catalonia.

Această proprietate situată la 6 minute de mers pe jos de plaja Fenals are piscină în aer liber şi cadă mare cu hidromasaj. Apartamentos ALEGRIA Bolero Park oferă apartamente cu aer condiționat și balcon.

Gran Meliá Don Pepe se află la malul mării, lângă plaja Don Pepe din Marbella şi la 15 minute de mers pe jos de centrul vechi al oraşului Marbella. Oferă 3 piscine în aer liber şi un centru spa, iar toate camerele sunt luxoase şi includ un TV mare cu plasmă.

Hotelul Monarque Torreblanca oferă o piscină în aer liber şi camere cu aer condiționat şi balcon mare, situate la 100 de metri de plaja Torreblanca. Proprietatea se află în centrul staţiunii, la 100 de metri de gara Torreblanca.

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Vistamar se află la doar 100 de metri de plaja din Benalmádena Costa. Amplasat în mijlocul unor grădini, oferă camere, studiouri şi apartamente dotate cu aer condiţionat, o piscină în aer liber şi un teren de minigolf.

Kristal se află pe strada pietonală din centrul orașului Torremolinos, la 600 de metri de plajă. Hotelul oferă o terasă pe acoperiș și un bar-restaurant.

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel economic este în staţiunea turistică Benalmádena, la doar 150 de metri de Castelul Bil Bil şi de plajă. Hotelul Betania are o mică piscină în aer liber şi o terasă la soare.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter