Destinațiile


Seychelles

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Situat în celebrul district Baie Lazare, într-o zonă exclusivistă de la extremitatea de sud a insulei Mahé, Kempinski Seychelles oferă camere de lux cu balcon sau terasă. Acest complex are o piscină în aer liber și facilități de spa.

1881 euro

7 nopti+late check-out

Vezi Detalii

Situat în grădini tropicale cu vedere la un golf retras, Le Meridien Fisherman's Cove oferă unităţi de cazare decorate fermecător, cu acoperiş din paie şi granit local. Complexul oferă o piscină înconjurată de mare, precum şi un centru spa.

1968 euro

7 nopti+late check-out

Vezi Detalii

Situat la 20 de metri de plaja Barbarons şi la 13 km de oraşul Victoria, AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa oferă o grădină tropicală şi o piscină în aer liber. Conexiunea WiFi este gratuită în toate camerele.

1968 euro

7 nopti + late check-out

Vezi Detalii

Coral Strand Smart Choice se află pe plaja din golful Beau Vallon. Proprietatea oferă camere cu aer condiționat, 2 piscine în aer liber, un spa, un magazin de suveniruri și un birou de turism, cu facilități pentru sporturile nautice disponibile în apropiere.

1752 euro

7 nopti + late check -out

Vezi Detalii

Berjaya Beau Vallon Bay Resort & Casino se află în golful Beau Vallon, pe coasta de nord-vest a insulei Mahe şi oferă o piscină în aer liber, 3 restaurante, un teren de tenis și programe de divertisment seara.

1322 euro

7 nopti + late check-out

Vezi Detalii

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter