Destinațiile


Milano City Breaks

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Baglioni Hotel Carlton este un hotel luxos tip boutique, situat pe Via della Spiga, în cartierul modei din Milano. Oferă WiFi gratuit și camere elegante, cu design clasic.

Hotelul de 4 stele Andreola este situat la 200 de metri de Gara Milano Centrale, care oferă legături directe către centrele de expoziții Rho Fiera și Fiera Milano City. Pune la dispoziție camere decorate în stil clasic, un mic dejun variat și un restaurant amplasat la ultimul etaj, cu vedere panoramică la oraș.

Hotelul Milano Palmanova, situat la 40 de metri de stația de metrou Crescenzago oferă camere cu aer condiționat. Se află aproape de Parcul Lambro și de Spitalul San Raffaele.

Situat la o plimbare de 5 minute de stația de metrou Ca 'Granda, Hotelul Ibis Milano Ca'Granda oferă WiFi gratuit și un restaurant care servește preparate din bucătăria italiană și internațională. Spitalul Ospedale Niguarda Ca 'Granda se află la 850 de metri.

Hotelul Corallo este situat în zona Ghisolfa din Milano, la 15 minute de plimbare de Centrul Expoziţional Fiera din Milano. În apropiere veţi găsi o serie de mijloace de transport public, care asigură acces direct la Catedrală.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter