Destinațiile


Malta

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Situat pe malul mării în Golful St. George, acest hotel de 5 stele beneficiază de o locaţie liniştită în St. Julian's. Hotelul pune la dispoziţie 2 piscine în aer liber, o piscină interioară cu sistem de încălzire şi camere cu acces gratuit la internet WiFi şi balcon mare.

Acest hotel confortabil este situat la 10 minute de mers pe jos de plajă, într-o zonă liniştită din Golful St. Paul şi la doar 100 de metri de promenadele cu vedere panoramică de pe malul mării, Qawra şi Bugibba.

Hotelul The Santa Maria este situat în localitatea Bugibba de pe insula Malta, la doar 450 de metri de malul mării. Oferă piscină în aer liber şi terasă. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Bella Vista se află în orașul San Pawl il-Baħar, la 10 minute de mers pe jos de centrul localități Qawra şi la 15 minute de stația de autobuz Bugibba. Hotelul oferă piscine, atât în interior, cât şi în aer liber, precum şi o terasă pe acoperiş cu cadă cu hidromasaj.

Hotelul The Bugibba este situat în peninsula Qawra, la doar 2 minute de mers pe jos de malul mării şi de autogara Bugibba. Oferă un restaurant, un bar, precum şi o piscină interioară şi una în aer liber. Toate unităţile de cazare au sistem centralizat de încălzire şi aer condiţionat.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter