Destinațiile


Italia

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Miramare E Castello se află pe insula Ischia, având vedere panoramică la Castelul Aragonese şi Golful Sorrento. Hotelul oferă centru spa, piscină interioară și în aer liber, plajă privată și unități de cazare cu aer condiționat și WiFi gratuit.

Hotelul Ambasciatori, situat în centrul insulei Ischia, în fața plajei publice cu acces gratuit, oferă vedere panoramică la Golful Napoli. Centrul său de wellness include piscine interioare și în aer liber, saună, dușuri senzoriale și baie turcească.

Villa Durrueli este situată aproape de vechiul sat de pescari Ischia Ponte și oferă vedere uimitoare la Castelul Aragonez din Ischia. Proprietatea are o piscină şi un centru de wellness, precum și grădini cu plante şi flori exotice.

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Situat la înălțime pe un deal și înconjurat de vii și de o pădure mică, acest hotel relaxant, ideal pentru familii oferă vedere panoramică impresionantă la coastă și la zona înconjurătoare.

Hotelul Grand Excelsior oferă o piscină, parcare gratuită şi un serviciu de transfer gratuit la plaja sa privată şi la centrul orăşelului Amalfi. Fiecare cameră are un balcon privat cu vedere la mare.

Situat în centrul istoric, acest hotel de 4 stele oferă o grădină şi terasă la soare, la 200 de metri de coasta pitorească a oraşului Sorrento. Toate camerele cu aer condiţionat oferă TV cu ecran plat cu programe prin satelit şi acces gratuit la Wi-Fi.

Hotelul Villa Igea are vedere la Golful Napoli şi este înconjurat de o grădină mare, cu piscină. Acesta oferă acces gratuit la Wi-Fi în zonele publice. Centrul şi gara oraşului Sorrento se află la 5 minute de mers cu maşina.

Villaggio Costa Alta se află pe coasta regiunii Campania, la mai puțin de 4 km de oraşul Sorrento. Proprietatea oferă studiouri și apartamente cu balcon sau terasă.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter