Destinațiile


Halkidiki

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Aloni Studios se află la 200 m de stațiunea Afitos, la 800 m de plaja publică și 80 km de aeroportul din Salonic. Stațiunea cosmopolită Kalithea este la 3 km. Afitos este un sat tradițional din Kassandra, localizat la 83 km de Salonic. Fiind construit pe un deal, satul oferă o frumoasă priveliște către golful Toroneos dând senzația că te afli pe o insulă din Marea Egee. Te vor încânta arhitectura caselor în stâncă, biserica St. Demetrius, străduțele pitorești, restaurantele, tavernele tradiționale, cafenelele și barurile din Afitos.

Vila Panorama este situata in statiunea Kriopigi, la 150 m de centrul statiunii si la cateva minute fata de plaja. Un trenulet special face transferul pana la plaja.

SimOtel Ermis se află în centrul satului Hanioti din Halkidiki, la numai 70 m de plajă și la câțiva pași de mai multe restaurante și magazine. Proprietatea oferă camere cu decor modern, aer condiționat şi balcon cu vedere la zona din jur.

Hotelul Theo Bungalows 3* este un loc perfect pentru toți cei care caută o vacanță de vară pentru relaxare, departe de plajele aglomerate din Halkidiki. Hotelul este situat pe brațul Kassandra din Halkidiki, la 300 m de statiunea Kriopigi, intr-o mica padure de pini.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter