Destinațiile


Emirate Arabe Unite

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Club Waskaduwa Beach Resort & Spa, a boutique, beachfront property is located in Kalutara. Rooms come with a flat-screen TV with satellite channels. Some rooms feature a seating area for your convenience. Enjoy a cup of tea while looking out at the pool or sea. Each room is equipped with a private bathroom equipped with a bathtub.

Acest complex de 4 stele oferă unități de cazare elegante, ecologice, cu balcon privat și cadă. Complexul utilizează energia solară și oferă facilități excelente, precum o piscină în aer liber de 100 de metri, 5 opțiuni de luat masa, inclusiv o cramă, și un centru spa.

AVANI Kalutara Resort (fostul Kani Lanka Resort and Spa) este situat lângă râul Kalu Ganga şi pune la dispoziţie o grădină de 14,5 hectare. Oferă, de asemenea, piscină în aer liber, un centru spa de lux și WiFi gratuit.

Hotelul Royal Palms este situat pe malul mării, la câţiva paşi de plaja frumoasă Kalatura, şi oferă o piscină în aer liber, un centru spa ayurvedic şi 3 restaurante. Camerele sunt amplasate în mijlocul peisajului tropical şi au balcon privat.

Jetwing Sea vă aşteaptă cu spaţii de cazare într-o zonă liniştită de pe malul mării, cu centru spa, 2 piscine infinite şi un centru de fitness pe acoperiş. Situate la 1 km de celebrul Canal Olandez, camerele spaţioase oferă vedere minunată la mare.

Hotelul Paradise Beach oferă cazare la preţuri accesibile pe malul mării, pe nisipurile aurii ale plajei Negombo. Hotelul are vedere la pitorescul Ocean Indian şi oferă o piscină în aer liber, acces gratuit la internet Wi-Fi şi un restaurant tip bufet.

Situat strategic, Oasis Beach Resort oferă cazare liniștită și confortabilă, la 200 de metri de Parcul Negombo Beach. Acesta are o piscină în aer liber și oferă camere cu acces gratuit la internet WiFi.

Situat în Negombo, Alexandra Family Villa oferă camere cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit. Oferind o grădină, proprietatea este situată la mai puțin de 1,5 km de Parcul Negombo Beach. Biserica St Anthony se află la 2 km de pensiune, iar la 1,8 km se află Colegiul Maris Stella.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter