Destinațiile


Costa del Sol

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Gran Meliá Don Pepe se află la malul mării, lângă plaja Don Pepe din Marbella şi la 15 minute de mers pe jos de centrul vechi al oraşului Marbella. Oferă 3 piscine în aer liber şi un centru spa, iar toate camerele sunt luxoase şi includ un TV mare cu plasmă.

Hotelul Monarque Torreblanca oferă o piscină în aer liber şi camere cu aer condiționat şi balcon mare, situate la 100 de metri de plaja Torreblanca. Proprietatea se află în centrul staţiunii, la 100 de metri de gara Torreblanca.

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Vistamar se află la doar 100 de metri de plaja din Benalmádena Costa. Amplasat în mijlocul unor grădini, oferă camere, studiouri şi apartamente dotate cu aer condiţionat, o piscină în aer liber şi un teren de minigolf.

Kristal se află pe strada pietonală din centrul orașului Torremolinos, la 600 de metri de plajă. Hotelul oferă o terasă pe acoperiș și un bar-restaurant.

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel economic este în staţiunea turistică Benalmádena, la doar 150 de metri de Castelul Bil Bil şi de plajă. Hotelul Betania are o mică piscină în aer liber şi o terasă la soare.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter