Destinațiile


Bulgaria

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

Bucurându-se de o locație centrală în Pamporovo, la câțiva pași de magazine și atracții, hotelul MPM Hotel Merryan oferă o zonă de relaxare cu baie de aburi, cadă cu hidromasaj și o saună cu pereți de sticlă cu vedere spre pădurea de pini. Are un restaurant și oferă, de asemenea, camere cu acces gratuit la internet WiFi.

Hotelul Moura este un hotel de munte situat în centrul staţiunii Boroveţ şi chiar vizavi de telecabină. Acesta oferă un restaurant cu o capacitate de 200 de persoane şi un bar în hol, cu şemineu şi o terasă spaţioasă. Oaspeţii au la dispoziţie şi un centru de fitness gratuit.

Hotelul Breza este situat în staţiunea montană populară Borovetz, între 2 pârtii de schi pentru copii şi la 2 minute de mers pe jos de telegondolă. Este amenajată în stil alpin şi are bar în hol, restaurant şi terasă la soare cu grătar. Accesul la WiFi este disponibil gratuit în zonele publice şi la un cost suplimentar în camere.

St. George & Spa Hotel este un hotel luxos şi modern, de 4 stele, situat în zona de schi Bansko. Piscina interioară mare are ferestre din podea până în tavan, cu vedere la grădină. Parcarea și serviciul de transfer la telegondolă sunt oferite gratuit.

Hotelul Pirin se bucură de o locaţie excelentă în centrul pitorescului complex de schi Bansko, oferind servicii de calitate şi o ambianţă tradiţională. Savuraţi preparate delicioase din bucătăria locală şi internaţională la tavernă, distraţi-vă în clubul de noapte sau serviţi băutura preferată la barul din hol.

Situat într-o zonă fermecătoare din Bansko, pe malul vestic al râului Glazne, Hotelul Evelina Palace se află pe drumul principal spre telecabine şi la numai 100 de metri de centrul oraşului.

Hotelul Mura este situat pe drumul spre pârtiile de schi, în apropiere de râul Glazne şi de centrul oraşului Bansko. Acesta oferă un restaurant rafinat şi un centru spa cu o cadă cu hidromasaj spaţioasă.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter