Destinațiile


Berlin City Breaks

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj

La 10 minute de mers pe jos de strada comercială Kurfürstendamm, acest hotel oferă Wi-Fi gratuit și un bar deschis non-stop. Gradina zoologica din Berlin si centrul de congrese CityCube din Berlin se află la 10 minute cu transportul public.

Acest hotel de 3 stele este situat pe strada comercială Kurfürstendamm din centrul zonei de vest a oraşului Berlin. Acesta oferă camere moderne, un bufet zilnic de mic dejun şi legături excelente de transport public.

Acest hotel unde familiile sunt binevenite, situat în cartierul Lichtenberg din Berlin, la doar 30 de minute de mers cu mașina de Alexanderplatz are un centru de bowling cu 8 piste. Camerele spaţioase, de nefumători ale Hotelului Comfort Lichtenberg includ un TV prin satelit şi un spațiu pentru depozitarea bagajelor. Băile private sunt dotate cu uscător de păr. Oaspeţii beneficiază și de reduceri la complexul Fun Bowling de la Comfort Lichtenberg. La Hotelul Comfort Lichtenberg se oferă și un mic dejun tip bufet consistent. La restaurantul centrului de bowling se servesc specialități din zona Brandenburg, iar la barul din hol se oferă bere și cocktailuri. Barul are televizor cu canale Sky. Staţia de tramvai Landsberger Allee/Rhinstraße se află la doar 3 minute de mers pe jos şi asigură legături directe spre centrul oraşului Berlin şi spre Arena Velodrom.

© Copyright 2017 | OZ Travel. All rights reserved.

Inscrie-te la newsletter